ISCHOKLAD Ljus ischoklad
200 g ljus choklad
100 g kokosfett Mörk ischoklad 200 g mörk choklad 100 g kokosfett Ischoklad med mintsmak 200g mörk choklad 100 g kokosfett 2 - 4 droppar pepparmintsolja Dela chokladen och smält den i vattenbad eller försiktigt i microugn. Lägg chokladen och kokosfett fördelad i små bitar tillsammans och låt bli varmt. Rör om ibland så det blandar sig ordentligt. Vill du ha mintsmak, smaksätt med pepparmintsolja. Häll smeten i ischokladformar. Ställ ischokladen svalt så snart som möjligt. Förpacka i plastburk. Förvaras i kylskåp. * * * * * Smaksätt din ischoklad Ett bra sätt är att följa receptet för "Mörk ischoklad" ovan och smaksätta på ett lite annorlunda sätt. Prova att sätta till något av följande: - rivet skal av en apelsin eller - 1 msk snabbkaffe Garnera gärna med rostat ris eller hackade nötter eller mandel. | |
torsdag 8 december 2011
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar