Supersallad
En sallad som kryllar av vitaminer och nyttiga fetter.
Gott med fiberrikt bröd till.
Ingredienser
4 st |
1 st |
1 st |
100 gram |
1 st |
1 st |
1 st |
700 gram |
1 st |
2 msk |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 225 grader grill.
2. Halvera tomaterna, klyfta paprikan och skala vitlöken. Lägg det i en form och rosta i ugnen ca 20 minuter tills det får lite färg.
3. Skölj bladen och torka dem. Strimla rödlök och orange paprika. Bryt broccolin i små buketter. Blanda salladsbladen med de övriga ingredienserna och droppa i lite rapsolja.
4. Tärna laxen och stek den hastigt. Salta och peppra.
5. Fördela salladsblandningen och de rostade grönsakerna på fyra tallrikar och toppa med laxen. Gröp ur granatäppelkärnorna och strö över tillsammans med fröna. Pressa över lite lime eller citron och salta och peppra
Källa
2. Halvera tomaterna, klyfta paprikan och skala vitlöken. Lägg det i en form och rosta i ugnen ca 20 minuter tills det får lite färg.
3. Skölj bladen och torka dem. Strimla rödlök och orange paprika. Bryt broccolin i små buketter. Blanda salladsbladen med de övriga ingredienserna och droppa i lite rapsolja.
4. Tärna laxen och stek den hastigt. Salta och peppra.
5. Fördela salladsblandningen och de rostade grönsakerna på fyra tallrikar och toppa med laxen. Gröp ur granatäppelkärnorna och strö över tillsammans med fröna. Pressa över lite lime eller citron och salta och peppra
Källa
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar