![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbJFPF2IG4x9-wf8gMmNNHw3kIEJBjkPHm3rGiDumTA8RxfwaQWybfBmsYfJvPU_GGasMztbtzP41Yfq3-Vl1UwBuwdij3VK_Ako8lexdwiOils7_xmTKfHllFT3pWjzHFbIE5OckXYWX7/s640/fmj_fmj13.jpg)
3 egg
2 dl sukker
100 g smør
2 1/2 dl
hvetemel
2 1/2 dl revet
marsipan
2 ts
vaniljesukker
1 1/2 ts
bakepulver
3 dl
kremfløte
Blåbær og pikekyss
til pynt
Pisk egg og sukker
til eggedosis. Smelt smøret og la det avkjøle. Bland de tørre ingrediensene godt
sammen og ha det i eggedosisen skiftevis med smeltet smør. Hell røren i en smurt
form ca. 23 – 25 cm i diameter. Stekes på 175 grader i cirka 40 minutter.
Test med en
kakepinne om kaken er ferdig.
La kaken
avkjøle.
Visp kremfløten til
krem og pynt kaken med blåbær og knuste pikekyss.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar